.NET Developer

Kom kennismaken

.NET Developer

Ben jij gepassioneerd over stabiele, veilige en goed onderhouden software? Wil je samen met een team vol techneuten werken aan de meest innovatieve SaaS-oplossingen voor onze klanten? Dan ben jij wellicht onze nieuwe .NET Developer!

Full-time / Part-time · Ede

Werken aan de beste softwareoplossingen voor het onderwijs

Dat is precies wat wij iedere dag doen! Bij Xebic gaan innovatie en maatschappelijke relevantie hand in hand. Met onze oplossingen proberen we de werkdruk voor docenten te verminderen en zorgen we voor een optimale interactie tussen de docent, de student en het werkveld. Onze klanten zijn vooral MBO, HBO en WO-instellingen.

Wat jouw rol wordt

Natuurlijk wil je ook weten welke rol jij gaat vervullen in ons team van techneuten. Onderstaand zie je een voorbeeld van hoe jouw agenda eruit kan gaan zien als je bij ons komt werken. Natuurlijk ben je voor een groot deel aan het programmeren, want dat is waar je het best in bent.

Samen met het team ga je werken aan de uitbreiding en doorontwikkeling van onze bestaande SaaS-oplossingen. Jij staat iedere dag op om samen met jouw team te gaan voor dat ultieme doel: een super tevreden klant die optimaal geholpen is doordat jij al je kennis en expertise in het verbeteren van de SaaS-oplossing hebt gestoken.

Opgesomd houdt dat dus in dat…

  • Je een hands-on coding mind-set hebt, je een high quality code base ontwikkelt en onderhoudt en je consequent stabiele en goed onderhouden software oplossingen levert
  • Je graag betrokken wilt zijn bij het volledige development proces (design, dev, test, deploy, monitor & support)
  • Je graag meedenkt over applicatie architectuur en de gebruikte technologieën
  • Je goede gebruiksvriendelijke oplossingen belangrijk vindt en wilt weten hoe eindgebruikers de applicaties, waar jij aan werkt, in de praktijk gebruiken

Maakt bovenstaande jou enthousiast? Dan komen we al heel dicht bij elkaar! We hebben wel nog een paar skills die jij ook nodig hebt om bij ons tot je recht te komen:

  • Een HBO of WO diploma op zak
  • Gedegen kennis van met name C#, ASP.NET (Core), SQL/NoSQL en JavaScript
  • Ervaring met het schrijven van Unit- en Integration Tests
  • Termen als OO, DDD, en CI/CD zijn je niet vreemd
  • Ervaring in Agile Scrum teams is een pré
  • Ervaring met het ontwikkelen van SaaS software op basis van Git en Azure DevOps is een pré

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als .NET Developer? Dan horen we graag van je!